Avita Coaching den 22 september 2018

Hem

Mental träning, träna dig att sätta & uppnå dina mål

LÄS MER OM MENTAL TRÄNING »

Avita Coaching - coaching

LÄS MER OM COACHING »

Akutcoaching - bli coachad på 30 minuter!

LÄS MER OM AKUTCOACHING »

Jobbcoachning / karriärcoachning

LÄS MER OM JOBBCOACHNING »

VÄLKOMMEN

Vill du skapa obegränsad framgång i ditt liv?                                                                                                                     
Vill du nå din fulla potential?

Birgitta Lindgren-KarlssonLIVET ÄR FANTASTISKT!

Vad roligt att du är intresserad av coachning och mental träning. Vi upplever vår omvärld och verklighet på olika sätt. Gemensamt är ändå att livet ständigt förändras och genomgår olika stadier. Under livet stöter du på olika situationer som utmanar din förmåga att finna kreativa lösningar, situationer som kan göra att din utveckling övergår i stagnation. Känslan av att ha ”kört fast” är nog bekant för de flesta och det kan gälla arbete, relationer, äktenskap eller den allmänna drivkraften i livet.

Med hjälp av mental träning och coachning kan du återta kontrollen över ditt liv, du kan skapa förändring genom metoder och processer som hjälper dig att förstärka det positiva i ditt liv så du åter känner att du är på rätt väg.

Avita Coaching erbjuder:

  • Mental Träning, individuellt anpassade träningsprogram för enskild och team.
  • Coaching och utbildning för företag, team och individer som vill utvecklas till att nå sin fulla potential genom att bli "Bäst när det gäller".
  • Individuell coaching där vi kopplar ihop det positiva och obegränsade perspektivet som tankens kraft ger med styrkan i coaching.
  • Akutcoaching, bli coachad på 30 minuter. Få grepp om situationen - en klar målbild och en handlingsplan över hur du ska nå dina mål.
  • Jobbcoachning, för dig som lämnar din arbetsgivare på grund av arbetsbrist, omorganisation eller av andra orsaker, är det oerhört värdefullt att få hjälp av en personlig jobb-/karriärcoach.

Kontakta mig så berättar jag mer »


© 2018, Avita Coaching